Lenjeria te cunoaste asa cum esti, dezgolita de tot ce lasi sa se vada. Te convinge sa o incerci, desi esti o femeie care detine controlul. Iti vorbeste prin tesatura, iar tu o intelegi. Sunteti facute una pentru cealalta. Aveti secrete nerostite ca in orice prietenie intima. Conexiunea este peste a cumpara ceva ce iti place, ci duce, mai degraba, la o regasire a sinelui. Alege sa traiesti din ce in ce mai mult, cu increderea ca poti conduce suflete.

Cat de frumoasa si cat de feroce poti fi deopotriva... Ce natural iti vine sa ai #charmé.

CONTEAZA CE AI PE DEDESUPT


In experienta noastra de peste 25 de ani am invatat ce te face sa vibrezi, de aceea, specialistii nostri ti-au ales doar produse premium. Incepem de la sufletul tau, fiindca micile particularitati care te fac unica sunt ceea ce conteaza mai mult. De la felul tau de a fi si ce te face sa te autodepasesti zilnic.

Accentueaza-ti personalitatea cu un accesoriu care te reprezinta si iti ofera curajul de a lua decizii importante. Simte-te actuala, cu modelele in voga ale colectiilor noi, semnate de brand-uri internationale, pe care le-am ales specific sa ti se potriveasca.

POARTA UN FEELING, NU UN PRODUS

Incepe ziua provocator si fa-ti plinul de sex-appeal cu Bluebella sau asuma-ti pozitia de invingatoare cu elegenta Aubade Paris. Jongleaza in diferite ipostaze de feminitate cu Maison Lejaby Paris sau inveleste barbatul vietii tale intr-o vraja orientala, doar din body language, cu Else. Poti chiar sa schimbi lumea in mai bine, cu modele green friendly de la Underprotection, concepute exclusiv din materiale reciclabile. Orice ar urma dupa aceea, lenjeria e primul strat de atitudine pe care il aplici in fiecare zi. Fa-o sa conteze.


EXPERIMENTEAZA DINCOLO DE TENDINTE


Tendintele in moda ne insufla abordarea outfit-ului si, ce-i drept, ne place mereu sa fim up to date, dar articolele nostre primesc acel ceva extra. Este vorba de pasiunea cu care urmarim fiecare detaliu al materialelor, tesaturile, firele dresurilor si a lenjeriei, pentru ca experienta ta la despachetare sa fie sublima. Iti trebuie calitate pentru confort, dar si o nota personala la fiecare comanda, pentru a construi & consolida relatia dintre noi. Descopera singura micile surprize plasate in pachetele Charmé si bucura-te de entuziasmul fiecarui unboxing.